Ankara Türkiye
+903121111111
info@nobelyazilim.com

Page not found

Çözüm Ortağınız

akcore-android-uygulama-yazilimi

AkCore PlusPlus yazılımı ile Yedek Parça ve Makine sektöründeki kuruluşlara Stok, Cari,Banka işlemleri gibi kritik kayıtları kolaylıkla tutma ve yönetme konusunda büyük kolaylıklar sağlayan hizmetler vermekteyiz.

Komatek 2013 Fuarındayız !

komatek 2011

Sektörün öncü firmalarının bulunduğu KOMATEK 2011 fuarında biz de yerimizi aldık. Detaylı ürün tanıtımı ve bilgilendirme için fuar alanında Nobel Yazılım standını ziyaret edin.

AkCore PlusPlus

AkCore PlusPlus Yazılımı ile Yedek Parça ve Makine sektöründeki kuruluşlara Stok, Cari,Banka işlemleri gibi  kritik kayıtları kolaylıkla tutma ve yönetme konusunda büyük kolaylıklar sağlayan hizmetler vermekteyiz. AkCore PlusPlus’ın farklı modülleri (Fatura, İhale,Üretim ve Satın Alma) kullanılarak İşletme içerisindeki tüm faaliyetlerin etkinliği arttırılabilmektedir.   Program Modülleri Stok Modülü Cari Modülü Hesap İşlemleri Modülü Hareketler Modülü Fatura Modülü…
Read more

AkCore Makine Ekipman Takip

İşletme içerisinde yer alan ekipmanlara tüm bilgilerin kayıt altına alınarak ,ekipmanlara ait   periyodik bakım dönemlerinin belirlenmesi,arıza ve bakımlarının,servis,sigorta,garanti hizmetlerinin kayıt altına alınmasını hedefleyen  bir yazılımdır. Bu sayede; Bakım faaliyetleri planlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülür. İşletmelerdeki ekipman veriminden en yüksek düzeyde yararlanılır. Ekipmaların ömrü ve verimi artar. Bakım masrafları ve zaman kaybı en aza…
Read more

J-Run Toptan Elektrik Enerjisi Satış Yazılımı

Elektrik toptan satışı yapan şirketlerin fatura kesme işlemlerinden internet bankacılığı ile tahsilat işlemlerine, gelişmiş CRM (Müşteri ilişkileri yönetimi) den DGPYS kayıtlarına kadar çok sayıda işlevi bünyesinde barındıran, sektörün tek yazılımıdır.

ÇTS_Çalışan Takip Sistemi

Çalışan Takip Sistemi (ÇTS) 2005 yılından beri kullanımda olup, firmalarin çalışanlarını takip etmelerinde kullanılır. Çalışanların giriş çıkış saatleri, Barcode yardımı ile kart okuma, barcode yazma, Çalışanların, çalışma saatlerini haftalık, aylık ve yıllık olarak rapor alabilme, Resimli takip, Sesli yanıt sistemi, Anlaşılır giriş ekranı, İçeride ve dışarıda olan çalışanları ayırabilme.